Boka

WILD JÄMTLAND – Björngille

Unna er en riktig viltskådningsfest! Under 2017 har vi glädjen att erbjuda fem tillfällen med mat från vår egen kock Margaretha Simonsson och guidning av Johan Nyqvist.

Vi möts upp tidig kväll på utsatt samlingsplats och vår guide Johan visar er till Renflocampen där kvällens middag med jämtländskt tema serveras. Johan berättar om björn, viltskådning, foto, andra rovdjur och om hur ni kan öka era chanser till stora upplevelser under natten. Mätta och belåtna efter middagen tar ni för era av den matsäcks- och frukostbuffé som vi dukat fram, så att ni kan småäta under natten och får en rejäl frukost på morgonen. Ni blir eskorterade ut till gömslet för att se till att ni kommer i ordning. Innan vi skiljs åt bestämmer vi en tid för återfärd morgonen därpå. 

Tillgängliga datum 2017 (går att boka andra datum för grupper större än 4 personer):

27-28 maj

17-18 juni

22-23 juli

5-6 augusti

12-13 augusti

Pris: 2500 kr/person

(priser inkl. moms. Vi tar ut en bokningsavgift på 20%. Återbetalas ej.)

Har ni speciella önskemål för en grupp gäster? Tveka inte att kontakta oss, det mesta går att lösa!

WILD JÄMTLAND – Gömslenatt

En natt med bara du, skogen och björnarna! Vi möter upp och tar dig ut till ditt gömsle. Du tar med eget fika, så att du klarar dig tills nästa dag. Innan vi skiljs åt bestämmer vi tid för återfärd morgonen därpå. Sedan är du mitt i naturfilmen hela natten.

Pris: 1250 kr/person eller 4500 kr/gömsle. (För grupper om 4 personer, familjer eller för de som absolut vill sitta själv i ett gömsle)

(priser inkl. moms. Vi tar ut en bokningsavgift på 20%. Återbetalas ej.)

 

BOKNINGSINFO

booking@wildjamtland.com
+46 63-57 41 06