Tack för oss

Vi är så glada och tacksamma att vi fick förtroendet att driva Wild Jämtland de här åren. Det var en ny, spännande produkt och upplevelse även för oss. Det har varit otroligt roligt att träffa er besökare under åren och tack för att ni följt oss här. Nu väntar nya utmaningar för oss. Vill ni följa Evelina Åslund Bäck kan ni göra det via kanalen JoyEvent, Hunt and Health. Roger Åslund Bäck hittar ni på instagram @odemarksjagarn
Under året hänvisar vi alla intressenter till vår kollega i branschen, Andreas Göransson på Wildlife Experience www.wildlifeexperience.se
Välkommen tillbaka till Wild Jämtland nästa år!
För mer info om verksamheten kontakta Persson Invest: Anna Nybond: anna.nybond.piskog.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *